буду повіками на твоїх очах щоби не пустити пекучі сльози буду нігтями на твоїх пальцях щоби не зламатися об життя буду помадою на твоїх устах щоби хоч якось їх торкатися буду сорочкою на твоєму тілі щоби хоч якось зігрітися буду стрічкою на твоїх трусиках щоби нікого туди не пускати буду ребром твоїм тринадцятим щоби дванадцять було не замало буду ліжком що розкладається щоби безмежно тебе обіймати буду надписом понад могилою
Хороший зразок еротичної лірики. Про "тринадцяте ребро": образ просто в яблучко! Такий собі новітній міф про вічну чоловічу любов. Але після всього мені здалося, що ліргерой хоче, щоби ліргероїня вмерла?..
))) Це нагадує сцену з екранізації М.Старицького "За двома зайцями". Там батько Проньки (актор Микола Яковченко), благословляючи дочку й Голохвостого, бажав їм жити довго і щасливо, подавши себе у приклад: "Желаю вам жить долго и щастливо, пока смерть не разлучит вас, как ми с матерью. Но только она умрет раньше, а я - позже" )))))) А дружина, стара Сірчиха, стояла в чепчику збоку і мовчала, сердешна ))))